Nem unalmas, hanem trendi szín lett

A klasszikus barna idén ősszel is divat!

Barna csizma, egy nagyméretű, sötétbarna bőrtáska, egy vagány barna bőrkabát és kész is a trendi öltözet, ami variálhatsz hétköznapi vagy akár elegáns stílusban is.

2010.10.07 10:00Soós Anita

A barnát remekül lehet kombinálni a bézs árnyalatokkal, fekete darabokkal.

A barna különböző árnyalatait is kombinálhatod, egy sötétbarna nadrág például remekül mutat egy karamell árnyalatú felsővel.

Ha nagyon elegáns szeretnél lenni, akkor egy estélyi ruha barnában is nyerő lehet.

Ha a mindennapokba be szeretnéd csempészni ezt az idén ősszel nagyon is trendi színt, akkor a kiegészítők fontos szerepet játszanak.

Akár sötétbarnát, akár aranyosabb árnyalatot választasz, nehéz melléfogni, hisz minden hajszínhez jól áll.

A barna kellemes, barátságos hangulatot áraszt, viselője mindig kitüntető figyelemre számíthat, a férfiak, nők körében egyaránt.

Különlegesen kiemeli ez a szín, a női ruha szabásvonalát, melyet a fekete kiegészítő még inkább elősegít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.