A magyar divatrajongók már jól ismerik

Bemutatkozik a megújult Látomás

A Látomás név valószínűleg nem ismeretlen a magyar divatrajongók körében, azt azonban csak kevesen tudják, hogy a 97-ben nyitott először vintage majd 10 éven keresztül magyar dizájner boltként működő üzlet milyen változáson ment keresztül 2007-ben.

2010.09.23 08:00ma.hu

A profilváltás más koncepciót hozott magával, ami egy teljesen újfajta jelenség Budapesten, a boutique megjelenését eredményezte a Belvárosban.

Csakúgy, mint az ismert multiknál, az itt található ruhák és kiegészítők konfekciódarabok, aminek előnye, hogy szakszerűen készülnek, ezáltal tartósak.

Ugyanakkor a üzletekben található kollekció gondosan válogatott darabokból áll össze, és a dizájner üzletekhez hasonlóan ezek a modellek sehol máshol nem kaphatóak itthon.

Ennek ellenére kimondottan olcsón lehet hozzájuk jutni. Akárcsak a nemzetközi márkáknál, már a szezon előtt megérkezik az új kollekció, és a leárazás is egyidőben zajlik velük, és hasonló mértékű is. Az árukészlet háromhetente frissül mindig napra- és divatrakész modellekkel.

Szlim farmerek, leggingsek, laptáskák és sok más aktuális trendvezető darab tartozik jelenleg a Látomás kínálatához.

Az elmúlt három évben két új boutiqe-kal bővült a Látomás üzletek száma, és ez tette lehetővé a különleges felosztást:

A NAÍVA a naiv, érzelmes nő tipus.

Dohány utca 16-18. (az Astoriánál)

A legrégebbi és legnagyobb területen fekvő üzlet. A nagy farmerválaszték mellett a romantikus stílusú ruhák, kifinomult kiegészítők alkotják az árukészlet nagyrészét.

Az üzlet klasszikus boutique hangulatot áraszt, ahol ha kell, a varrónő gombostűpárnával a kezén ingyen a vendégre igazítja a ruhát.

A VAMP férficsábász, kalandornő

Király utca 39.

Ide akár az esti buli előtt is beugorhatsz, nyáron 9, télen pedig 8 óráig tart nyitva. A bolt ütős darabjai egyből party hangulatba hoznak.

A HEROINA a hősnő

Párizsi utca 4.

Ez a legfiatalabb bolt, a modern dolgozó nő üzlete, tele ingekkel, kis zakókkal, legginsekkel és a legtöbb kiegészítővel, többek között táskák, gyűrűk, övek, napszemüvegek, hajpántok sorakoznak a polcokon.

A Látomás azoknak szól, akik követik az aktuális trendeket, a nagy cégek kínálatából is válogatnak, de hasonló árfekvésben szívesen kombinálnák azokat egyedibb darabokkal.

www.latomas.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.