Jean-Charles de Castelbajac újabb őrülete!

A divatvilág meghódítására készül a South Park

Jean-Charles de Castelbajac South Park rajongó, ez abban mutatkozott meg,hogy piacra dobta legújabb kollekcióját, mely a sorozat ihlette darabokkal akarja meghódítani a divatvilágot.

2010.09.30 13:50ma.hu

Állítólag máris elkapkodták a kollekciót, alig maradt 1-2 darab, amit meg lehet rendelni.

Lady Gaga Castelbajacot már a Muppet kollekciója óta szereti, így lehet, hogy hamarosan viszont látjuk rajta a darabokat.

Obama is megihlette a tervezőt, aki egy egész kollekciót készített az elnök arcképével.

Akkor így nyilatkozott:

„Azért csináltam, mert Barack Obama napjaink legkarizmatikusabb politikusa. A reményt, a változásokat és a fiatalságot testesíti meg. Meglepett az ováció, amivel fogadták, mint ahogy a rengeteg zaklató levél is, amit később kaptam. Örülök, hogy ma már a divat is ennyire befolyásos médium.”

Lady Gaga Castelbajac gyik ruhájában

Lady Gaga és a marokkói tervező

Castelbajac kollekcióinak darabjai gyakran feltűnnek rajta, hisz ő az egyik kedvenc divattervezője.

Különben az énekesnő nagyon határozott és céltudatos, nem engedi ki a kezéből az irányítást, ezért legtöbbször saját magának tervezi a ruháit, amiket aztán egy kis tervezőcsapat alkot meg, akik nem ismernek lehetetlent.

A kiegészítők nagyon hangsúlyos szerepet kapnak Gaga megjelenésében, a híres tervező Diane von Furstenberg kreációit kedveli a legjobban, legyen az egy napszemüveg, vagy éppen az arc előtt lógó háló.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.