Alkudozott a divatmogul

Képek: Bolhapiacon vásárol Pierre Cardin!

Pierre Cardin francia divattervező számára teljesült a bolhapiacok szerelmeseinek álma: a híres párizsi Saint-Ouen piac üzemeltetőjének köszönhetően szabadon választhatott a kínált áruk közül.

Egy élet munkája: Pierre Cardin extravagáns ruhái képgaléria

2010.10.05 19:29MTI

A 88 éves divatdiktátor kereken száz tárgyat választott ki, köztük egy 1970-ből származó lámpaburát és egy szoborrá alakított repülőgép-propellert. "A bolhapiac szokatlan dolgaival és nagy meglepetéseivel mindig is csodálatos hely volt számomra. Húszéves korom óta járok ide" - mondta el Pierre Cardin, aki hatvan éve dolgozik divattervezőként.

Hozzátette: már ő maga is a bolhapiac része, hiszen sok általa tervezett tárgy felbukkan itt. "És persze már én magam is régiség vagyok" - viccelődött az idős dizájner.

Cardin az ötvenes évek óta foglalkozik belső berendezések, bútorok tervezésével. Bolhapiaci látogatásakor is felfedezte egyik saját kreációját, egy 1974-es fa és fém pultot.

Kínai kézbe kerülhet a Pierre Cardin

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.