Premierplánból nem olyan vonzó ez a fenék

Valami bevág Paris Hilton hátsójába...

Lehet, hogy egyébként nagyon jól mutat ez a tapadós macskanadrág a szőke milliomos Barbie-n, hátulnézetből kevésbé vonzó a látvány.

2010.11.24 11:29ma.hu

Vicces és némileg kínos pillanatában sikerült elkapnia egy fotósnak Paris Hilton-t, aki egy kocsi csomagtartójánál igyekezett felvenni egy frissen megvett holmit, nehézkesen behajolva.

A mostanság nagy divat macskanadrág a szőke hotelörökösnő karcsú alakján is jól mutat, de talán jobban teszi, ha fölé vesz egy hátsóját illően takaró felsőt is...

Paris-t barátnőjével vásárlás után kapták lencsevégre. A csomagokból ítélve nem kevés pénzt hagyhatott a boltokban, nem csoda, hogy az autóhoz érve néhány dolog kipotyogott a kezéből.

Paris alaposan behajolt, így született ez a nem túl előnyös felvétel. Lehet, hogy - különösen, hogy jön a hideg - egy újabb pár tipegő cipellő helyett inkább egy vastagabb miniszoknyát javasolnánk neki.

A stretch nadrágtól bevágott hátsó ugyanis nem a legszexisebb látványt nyújtja.Leginkább olyan, mintha Paris egy sötét harisnyanadrágban egyensúlyozna.

Paris Hilton durván koppint?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.