Megalkuszik a heroinok miatt

Paris Hilton felfüggesztett büntetést kap

Megegyezett a hatóságokkal a kokainbirtokláson kapott Paris Hilton, aki az alku értelmében hétfőn bűnösnek vallja magát, ennek fejében pedig a súlyosabb ítélet kockázatát elkerülve egyéves felfüggesztett büntetést kap.

2010.09.19 19:15MTI

Az örökösnőt kétezer dolláros pénzbírsággal, valamint 200 órányi közmunkával is sújtják. Kábítószer-birtoklási ügyében Hilton ugyan nem számíthatott volna börtönbüntetésre, de összességében súlyosabb ítéletet is mérhettek volna rá. 

Amennyiben a híresség - akárcsak gyorshajtással - megszegi felfüggesztett büntetésének feltételeit, letöltendő szabadságvesztéssel fizethet. 

A hatóságok augusztus 27-én Las Vegasban állították meg Hiltont, akinél a kihallgatás során kis adag (0,8 gramm) kokaint találtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.