Két kés volt a férfinél a híresség szerint

Betörőt fogtak Paris Hilton házában

Letartóztattak egy férfit, aki Paris Hilton Los Angeles-i házába akart betörni - a híresség szerint két késsel felfegyverkezve.

Paris Hilton napozni vitte meztelen melleit! képgaléria

2010.08.26 06:29MTI
A betörő elfogása

A rendőrség kedden kora reggel vette őrizetbe a behatolót egy telefonon történt riasztás nyomán. Az illetékes szóvivő nem tudta megmondani, hogy Paris Hilton vagy a ház biztonságáért felelős cég hívta-e a rendőröket.

Hilton mindenesetre nyomban elcsiripelte követőinek a Twitteren, hogy mennyire megijedt, amikor arra ébredt, hogy egy fickó próbál betörni a házába, és két kés van nála. Egy képet is feltett a közösségi mikroblogra, amint a rendőrök éppen elfogják az illetőt.

Paris Hilton megcumizta

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.