Rövid időre őrizetbe vették

Újabb botrány: kokaint találtak Paris Hiltonnál!

Rövid időre őrizetbe vették Las Vegasban Paris Hiltont, a világ legnagyobb szállodaláncának örökösét, mert kokaint találtak nála.

2010.08.28 15:15MTI

Az eset helyi idő szerint pénteken késő este történt: a rendőrök megállítottak egy gyanús autót, amelyből dőlt a füst. Az ellenőrzés során a 29 éves Paris Hiltonnál kokaint találtak.

Az autót Hilton barátja vezette.

A Hilton-örököst júliusban is őrizetbe vették Dél-Afrikában a futball-világbajnokságon. Akkor is az a gyanú merült fel ellene, hogy kábítószer van a birtokában. Végül azonban barátnője azt vallotta, hogy a marihuána az övé, így beszüntették az eljárást Paris Hilton ellen.

A fotómodell és színésznő három évvel ezelőtt is felhívta magára a figyelmet: ittasan ült a volán mögött, s ezért 45 nap elzárásra ítélték.

A büntetésből 23 napot leült. Szabadulása után azt mondta, hogy a börtönben átgondolta luxuséletét, s ezentúl pénzt fog gyűjteni gyermekeknek, valamint a mellrák és a szklerózis multiplex elleni harchoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.