Pénznek nincs, de ízlésnek híján van a szőkeség...

Fotók: Paris Hilton mellbimbói már bántják az ember szemét

Nem újdonság, hogy a csinos hotelörökösnő szívesen mutogatja fedetlen bájait, a minap azonban meglehetősen ízléstelenül tette ezt Paris Hilton.

Paris Hilton mellbimbói már bántják az ember szemét... képgaléria

2010.11.10 14:29ma.hu

Néha nem túlzottan látszik meg a "milliárdos Barbie-n" a pénz - Paris Hilton bár vagyonnak nem, ízlésnek gyakran híján van.

Persze már megszokhattuk, hogy előszeretettel fedi fel formás melleit, és nem zavarja a meztelenkedés, hiszen annak idején szexvideója miatt is elhíresült. Ám olykor kissé mellényúl, ha az öltözködésről van szó.

Nézze meg Paris melleit melltartó nélkül is...

Melleire persze joggal lehet büszke, ám úgy tűnik, mivel az utcán csak nem dobhatta le a pólóját, azon keresztül igyekezett felhívni a figyelmet nőies formáira. Pontosabban, a mellbimbójára...

Minap beszerző körútján kapta lencsevégre egy lesifotós. Paris fekete cicanadrágban, kék pólóban és táskákkal flangált, napszemüvegben.

De a kellemes összhangra aligha figyelhetett bárki, hiszen a szőkeség mellbimbói majd kiütötték az ember szemét...

Paris elől nincs menekvés!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.