Izgi képek a Született feleségről!

Képek: Longoria nem terhes - de a mellbimbója kilátszik

A talán legszemrevalóbb "született feleség", Eva Longoria cáfolja a híreszteléseket, miszerint gyermeket vár - a lenge sárga rucin át valóban nem látszik pocak. Más azonban annál inkább...

Eva Longoria szexi sárgában - melltartó nélkül... képgaléria

2008.09.02 10:20ma.hu

Tagadja Eva Longoria, hogy gyermekáldás elé néznek párjával, Tony Parkerrel - Azt persze nem cáfolja, hogy a bébi nagyon is tervben van, ám úgy tűnik, a babavárásnak még nem érkezett el az ideje.

A kép, amin Eva hasa gyanús - Fotó: babble

A barna szépséget lekapta egy lesifotós egy kertipartin. Eva egy csinos, sárga ruhában feszített, melyben valóban nem látszott domborúbbnak a pocakja, mint az elmúlt időszakban.

A ruci nem volt mélyen dekoltált, ám hogy melltartót nem vett fel alá a szemrevaló színésznő, az rögtön kiderült... Az a fránya mellbimbó ugyancsak kivirított a világos színű holmi alól!...

Az első híresztelések Longoria terhességéről egyébként akkor keltek szárnyra, amikor a sztár egy partin olyan rózsaszín ruhát vett fel, melyben a hasa határozottan gömbölyödőnek tűnt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.