Másodszorra talán összejön a házasság!

Forró képek! Eva Longoria: Szörnyű feleség voltam, de belejöttem!

Eva Longoria néhány éve még nem Született feleség, hanem saját bevallása szerint is szörnyű feleség volt. Első férjével, Tyler Christopherrel 2002-ben házasodtak össze, de két év elteltével elváltak. A színésznő szerint azóta már belejött a feleség szerepkörbe!

Képek a született feleség vad és szexi oldaláról! képgaléria

2008.08.14 17:00ma.hu
Eva már boldog feleség!

A színésznő szerint ő akkor még nem készült fel a házasságra: 

"Kedves fickó volt a férjem, de én nagyon fiatal voltam - nyilatkozta Eva egy brit magazinnak, majd így folytatta: 

- Azt sem tudtam, ki vagyok, és akkor még színésznőként is csak küzdöttem. Szörnyű feleség voltam.” 

Mellette megtalálta önmagát!

Azonban valószínűleg tanult a hibáiból, mert második házassága Tony Parkerrel már szerinte is biztosabb lábakon áll, mint az első.
 
A pár tavaly júliusban Párizsban mondta ki a boldogító igent, és Eva meg van győződve arról, hogy ezúttal az eskü tényleg örökre szól. 

"Mindketten felkészültünk a közös életünkre. A házasélet csodálatos! A férjem fantasztikus: megért és támogat engem. Mellette biztonságban érzem magam. 

Olyan boldoggá tesz, hogy Tony engem választott társául élete hátralévő részére!" –mondta a színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.