Anya szeretne lenni a színésznő

Szexi képek - Eva Longoria: Alig várom már a gyereket!

A való életben nem nagyon hasonlít az általa megformált karakterre a csinos színésznő, akit ma már Eva Longoria Parkernek hívnak - Ennek most újabb bizonyítékát adta.

Eva Longoria és a gyanús pocak - terhes a színésznő? képgaléria

2008.07.22 11:45ma.hu
Nagy a szerelem...

A Született feleségek Gaby-ja kezdetben csak húzza a száját (meg az időt), ha a gyermekáldás szóba kerül a férjével.

A valóságban Eva Longoria Parker egyáltalán nem ilyen - Sőt, már sóvárogva gondol arra, milyen lesz, ha saját babájukat nevelgethetik a párjával, Tony Parker kosarassal.

A 33 éves színésznő a minap nyilatkozta a People magazinnak: már alig várja, hogy teherbe essen!

Ám annak ellenére, hogy a híresztelések minduntalan szárnyra kapnak a témáról, a Parker-babára a jelek szerint még várni kell.

A színésznő a gyanús túlsúllyal...

Nem olyan rég is keringtek pletykák Eva terhességéről, miután napvilágra került egy fotósorozat, melyen a sztár és kedvese fürdőruhában élvezi a napot az olasz tengerparton.

Úgy tűnt, hogy Longoria hasa kerekebb, mint a néhány héttel korábban készült képeken.

Ám szóvivője - akárcsak most maga Eva is - cáfolta, hogy a színésznő várandós lenne. Mindössze arról van szó - mondta -, hogy Gabrielle szerepének eljátszásához pár kilót visszaszedett magára a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.