Yachton pihent a szépséges színésznő

Ciki képek! Eva Longoria feneke narancsbőrös!

A leggyönyörűbb sztárok sem tökéletesek. Eva Longoria Parerről senki sem gondolta volna eddig, hogy nem tökéletes testel rendelkezik. Ám lebukott a színésznő..

Nézze meg Eva Longoria fenekét! képgaléria

2008.07.11 11:24ma.hu

Nem bizonyított tény, hogy a nők házasság után elhagyják magukat. S ez megesik a legnagyobb Hollywood-i hírességekkel is. Eva Longoria Parker kétség kívül a leggyönyörűbb színésznők egyike, noha kiderült: ő sem tökéletes photoshop program használata nélkül. 

Smink nélkül átlagos arca van, ráadásul a néhány napja a nyaralásán készült fotókből látszik, hogy a celluitisz őt sem kíméli. Eva feneke kissé löttyedt és narancsbőrös és a hasára is felszökött némi felesleg. De ezeket a szépséghibákat nem vesszük figyelembe, a színésznő még mindig kápráztatóan szép.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.