Futurisztikus ruháival hódít Gareth Pugh

Fotók: Meglepődnénk, ha megjelennének az utcán: még a cici is átlátszik...

Újabb rendhagyó kollekcióval rukkolt elő Gareth Pugh brit dizájner, aki világhírességeket is öltöztet - az angol tervező arról is gondoskodott, hogy a férfiak szeme se maradjon éhes.

Meghökkentő kollekció: Gareth Pugh a férfiszemeknek is kedvezett... képgaléria

2011.09.29 11:30ma.hu

Gareth Pugh stílusát nem nehéz észrevenni. A mindössze 30 esztendős angol divattervező, aki ma Párizsban tölti mindennapjait, 14 évesen már kosztümöket tervezett a gyermek darabokat játszó nemzeti színháznak.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: GoRunway/style.com

Különös kollekcióit meglepő részletekkel készíti el, modelljeit lufikkal aggatja tele, amely egyébként védjegyévé is vált.

Első önálló premierje 2006-ban, az őszi londoni divathéten volt. Azóta számos sikert elért, manapság világsztárok veszik igénybe munkáit, így például Kylie Minogue, aki különösen Showgirl turnéjához használt sokat Pugh alkotásaiból.

A nagy nevek között van Beyoncé és Ashlee Simpson is, akik szintén rajonganak a brit dizájner munkáiért.

Gareth Pugh 2012-es tavaszi kollekciójának bemutatója nem keltett kisebb feltűnést, mint az eddigiek. Modelljei úgy festettek, mintha a jövőből érkeztek volna.

A műanyag kiegészítők látványa meghökkentő, különösen, hogy a hölgyek közül egyik-másik semmit sem viselt alattuk. Kukkantsunk bele a kínálatba...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.