Merész kiegészítőkkel dobd fel a ruhád!

Képek: Amikor a meghökkentő anyag a lényeg

Különös kiegészítőkkel idén nyáron is arra a testrészünkre irányíthatjuk a figyelmet, amelyet leginkább ki szeretnénk hangsúlyozni.

Bizsu, táska, cipő: amikor az anyag a lényeg képgaléria

2011.06.06 11:55ma.hu - Fotó: marieclaire.com

A furcsa kiegészítőkön mindig megakad a tekintet! A nyári melegben könnyed ruhát érdemes venni, lehet egyszínű is, olyan, amely nem vonzza a napfényt - ellenben remekül feldobhatjuk néhány érdekes tartozékkal.

A New York-i tervezők egészen meghökkentő bizsukkal, cipő anyagokkal rukkoltak elő, melyeknek a leginkább az anyagán van a hangsúly.

A különféle, vegyes apró tárgyakkal teleaggatott nyaklánc, a népi motívumokra emlékeztető díszítéssel készült papucs vagy táska, a zsúfolt mintás szandál és textíliára hajazó keretes szemüveg éppolyan meglepő lehet, mint egy tarka szalmakalap....

Képekért katt ide! - Fotó: marieclaire.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.