Kockákkal teli Oscar de la Renta kollekciója

Képek: Most gyűrűzött be a kubizmus a ruhákba?

Ötletes kollekciót mutatott be a neves divattervező New York-ban: ruhái egytől egyik a kubizmus stílusjegyeit hordozzák. Különösek, de mutatósak.

Kubista stílusú ruhákat mutatott be Oscar de la Renta képgaléria

2011.05.17 11:50ma.hu - Fotó: style.com

Mintha csak Pablo Picasso inspirálta volna a tervezőt: Oscar de la Renta kollekciója nem kis meglepetést okozott a New York-i Park Avenue-n.

Képekért katt ide! - Fotó: style.com

A divatguru modellje látványosan a kubizmus ihlette ruhákban vonultak fel, amelyek kétségtelenül remekül mutattak, és igazi újdonság erejével hatottak.

A kreációk között a kosztüm felsők, a szellős nyári ruhák és nadrágok, sőt, torreádor viselethez hasonló öltözékek is képviseltetik magukat, a kollekció azonban valójában a 2011/12-es őszi divatot képviseli.

A modellek a jellegzetes kockás kreációkhoz hozzáillő kalapokat is viseltek, amely a kollekciót még izgalmasabbá teszi. Feltűnnek a vadnyugati stílust idéző ruhák is.

A mintában eltérő alsók és felsők keverése itt szintén nem okoz gondot, de la Renta kollekciójában azonban az egyszínű ruhák is kapnak egy kis rafinériát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.