Állatok és virágok díszítik a legújabb gyűrűket

Képek: A hölgy kissé bogaras - már ami az ujját illeti!

Tavasszal a rá jellemző motívumok is sokasodnak a kiegészítőkben és öltözékekben, de megfigyelhető a különféle bizsuk terén is - az ujjakon elszaporodnak a virágok és a bogarak...

Bogarak, állatok, virágok az ujjakon - a legújabb bizsu divat! képgaléria

2011.04.21 11:50ma.hu - Fotó: style.com

Nemcsak a méretes, ragyogó köves gyűrűk és a különleges, netán szúrós formák divatosak idén tavasszal, hanem - tekintettel a jó időre - a tavaszt idéző motívumok is.

A bogarak például igen feltűnő és gyönyörű díszei a gyűrűknek, különösen a különböző színű kövekkel kirakottak. A kígyómotívumok is feltűnnek számos bizsun: egyes darabokon diszkrétebben fonják körül a karikát, vannak azonban "agresszívebb" modellek is.

A színekben tündöklő bogaras gyűrűk játékosabbak, míg a kígyós motívumok határozottságot sugallnak.

A virágos gyűrűk esetében bőségesen van lehetőség a kövekkel való variálásra. Egy-egy ilyen darab roppant mutatós kiegészítője lehet öltözékünknek. Színben harmonizáló ruhákhoz viseljük, ez fokozza igazán a hatását.

Képekért kattintson ide! - Fotó: style.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.