Egyedi megjelenést kölcsönözhet egy szép darab

A 3 legtrendibb gyűrű

Manapság egyre divatosabbak az extravagáns, nagyméretű, színes és szexis gyűrűk. A boltokban szinte bármit megtalálunk, és szinte bármit az ujjunkra is húzhatunk, Mi megkerestük a 3 legdivatosabb darabot.

2011.01.24 08:00ma.hu
Fotó: Promod

Egy jól megválasztott kiegészítővel könnyen feldobhatjuk az egyszerű öltözékünket is.

A kihívó fülbevalók, óriási nyakláncok és vastag karkötők helyett egy divatos és különleges gyűrűt is választhatsz, ami a ruhádhoz illeszkedve varázsolhatja egyedivé a megjelenésedet.

A szín és forma szinte határtalan, mindenki kedvére válogathat, hisz a kínálat óriási. Ez a gyönyörű kék darab már önmagában elég a divatos megjelenéshez. Akár egy elegáns, akár egy hétköznapi viselethez választod, biztosan kitűnsz majd vele a tömegből.

Fotó: Thomas Sabo

Ez a különleges és izgalmas Thomas Sabo darab egy időtálló forma, fekete kövei miatt a végzet asszonyának is érezheted magad, amikor viseled.

A Thomas Sabo jelenleg Európa egyik legismertebb ékszerész cége, amely egy bajorországi kisvárosban született meg.

Ékszereiket a világon egyedülálló újítások teszik különlegessé és több ezer közül azonnal felismerhetővé.

A Thomas Sabo ékszereket az aprólékos részletek kidolgozottsága jellemzi. Előkelő estélyektől kezdve a szolid munkanapokig minden alkalomra találunk remek darabokat.

Évente kétszer, a milánói és párizsi divateseményekkel egyben mutat be a cég egy-egy új kollekciót.

Fotó: Swarovski

Ez a nőies, dögös és csajos Swarovski gyűrű minden nő álma.

Az limitált szériában gyártott ékszer gyönyörű kiegészítője lehet bármelyik ékköves fülbevalódnak, vagy nyakláncodnak.

Az ilyen hangsúlyos gyűrűk mellé vigyázzunk az erős körömlakkokkal, és hosszú körmökkel, hisz ezek megölhetik a szexis hatást.

Javaslatunk: Válassz mellé francia manikűrt!

A méregdrága tűsarkúnk és a legújabb ruhánk sem biztos, hogy olyan vadító külsőt kölcsönöz, mint egy egyszerű kis fekete ruha egy vagány gyűrűvel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.