Monumentális legyen és ragyogjon...

Neked van már? Télen a csillogó ékszer a trend!

A Pilgrim minden évszakban sajátos kollekcióval jelentkezik, a téli trendeket idén a csillogó és a monumentális ékszerek jellemzik.

2010.12.24 15:35Tabu tv

Mi a téli ékszertrend? Melyek Európa egyik legnépszerűbb divatékszer márkája szakembereinek legújabb innovációi? A Pilgrim szakembere elárulja.

"Ünnepkor a csillogás, ezért most nálunk is csillogó ékszerek vannak. A cégünkre jellemző, hogy az aktuális évszaknak megfelelően jelennek meg kiegészítők, idén például korcsolya vagy toboz. Mostanában nagyon nagy divat a monumentalitás is, ami megjelenik nyakláncokon és fülbevalókban is, úgyhogy szerintem egy-egy ilyen ékszer csodálatos kiegészítője lehet az ünnepi öltözetnek." - árulta el a tabutv.hu-nak Somlai Claudia, a Pilgrim Allee bevásárlóközpontban található szalonjának üzletvezetője.

A szakértő megmutatta a cég legújabb termékét, amely egy olyan nyaklánc, ami két méretben is hordható.

Összekapcsolva dekoltáltabb ruhákhoz vagy ingekhez tudja valaki hordani, de ha kinyitjuk, akkor hosszabb, így akár pulóvert, vagy bármilyen öltözetet fel lehet vele dobni. Ez az új nyaklánc egyébként szintén jelen van nálunk egy monumentálisabb formában is, nekem például ez a kedvencem!"
- jegyezte meg az internetes sztártévé riportjában Claudia, aki a videóban a Pilgrim új fülbevalóiról is mesélt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.