Dobd fel a monoton időt!

Vidám masnik, rózsák, bizsuk - Csempéssz egy kis tavaszt a télbe!

A tél közepén néha kezdünk már újra vágyni a tavaszi illatok, színek, a jó idő után - amíg meg nem érkezik ténylegesen, csempésszünk ruhatárunkba egy kis tavaszt!

Masnik, rózsák, bizsuk - Csepméssz egy kis tavaszt a télbe! képgaléria

2010.12.23 12:40ma.hu

Még korántsincs vége a télnek, ám ilyenkor már elkezdünk sóvárogni a jobb idő és a lengébb, kényelmesebb ruhák után.

Különösen a színek kezdenek hiányozni!

A komor, visszafogottabb téli árnyalatok után szívesen váltanánk ismét egy kis rózsaszínre, sárgára, pirosra, élénk kékre.

Tegyük meg vidám színű pulcsival, vagy alatta viselt, élénk, virág- vagy cifra mintás toppal!

Válasszunk világos, masnival megköthető blúzt, jersey top-ot vagy pulóvert. Bájosak az oldalt, felül apró rózsákkal díszített kötött holmik.

Kiegészítőkkel is remekül feldobhatjuk ruháinkat.

Egy szürke pulcsihoz is kiválóan mutat a sárga, világoskék vagy piros rózsa bross, melltű, mellyel ugyanakkor a frizuránkat is ékesíthetjük.

Elmaradhatatlan kellékek a bizsuk - egy-két virágokkal, világos gyöngyökkel készült darab vidám kiegészítője lehet ruhatárunknak.

Ne feledjük a fülbevalókat sem, azokkal is bátran variálhatunk, hogy kicsit üdébb hangulatot lopjunk a szürke téli napokba!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.