Íme az idei legdivatosabb darabok

Képek - Készülj fel! Slágerpulcsik a hidegebb napokra

Egy nőies, csinos, kötött pulcsi a legpraktikusabb holmik egyike a hűvös napokra - megmutatjuk, melyek a legnépszerűbb modellek az idén.

Slágerpulcsik a téli időszakra! képgaléria

2010.11.17 13:29ma.hu

Ha eddig az átlagosnál melegebb is volt az idő, mint egyébként ebben az időszakban, november közepén már előkerülnek a pulóverek, amelyek egy könnyedebb, vékonyabb kabáttal ilyenkor ideális választásnak bizonyulnak.

A szokványos formájú, élénk színű darabokon túl több újdonságból is választhatunk. A kisebb ruhahosszúságú pulóverek, kardigánok igazán menők ebben az évben - térd fölé érnek, nyakuk sálszerűen rojtos, kicsit mélyebb belátást engedve a dekoltázsba. Egy szűkebb fazonú farmerral és csizmával nagyon mutatósak.

A minták változatosak, válasszunk olyat, ami kényelmes, de lehet elegáns vagy bohém stílusú. A megszokottabb formájú, egyszínű, de norvég mintákkal feldobott pulcsi is nagyon jó választás lehet, kiválóan kombinálhatók a farmerral.

A hosszú fazonú, alul megköthető, virágmintás, könnyed blúzok a nem túl fagyos napokra ajánlottak, míg az elöl duplán fedő, általában szürke, fekete, fehér színekkel variáló vastag, de rövid ujjú pulcsik a téli pólók fölé felvéve is melegítenek.

Nőies és mutatós az elöl megköthető, szőrmés pulóver is, olyan meleg, akár egy vékonyabb kabát. A csak alul összegombolható, háromnegyedes ujjú pulóver is jó szolgálatot tesz a hűvösebb napokon. Válogassunk kedvünkre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.