A hidegben nemcsak a külső, az anyag is számít

Képek: Válassz őszre menő kabátot!

Bár most az őszhöz képest még enyhe az idő, hamarosan itt a téli szezon, előkerülnek a melegebb kabátok. Idén is számos típusból lehet válogatni, ízlésünknek megfelelően.

Válassz menő kabátot, hamarosan beköszönt a hideg! képgaléria

2010.11.09 13:29ma.hu

Igaz, még tart a viszonylag enyhe ősz, érdemes már beszerezni egy meleg téli kabátot.

A duplagombos, öves modellek most a legnépszerűbbek. Ha az új trendeket követjük, egy szürkés árnyalatú darab mindig kiváló: nem túl feltűnő, de ha remek a szabása, jól áll rajtunk, nagyon jól választunk. Ráadásul minden ruhadarabhoz jól illik.

Egy fehér kabát is nagyon csinos lehet, hátránya csupán annyi, hogy a hűvös, latyakos, esős, havas időben könnyebben bepiszkolódhat.

A zöld, a pirosas árnyalatok is mutatósak - megvételük előtt viszont gondoljuk mindig át, mennyire tudjuk kihasználni azt. Nehogy aztán kiderüljön, nincs szín, amit megfelelően kombinálhatunk vele...

A kabát hosszúságát is vegyük figyelembe! Menők a rövidebb, szőrmés változatok is (például a pilótadzseki), de nem áll jól mindenkinek, ráadásul könnyen megfázítjuk magunkat.

A nagyon magas hölgyek pedig rosszul teszik, ha túlságosan hosszú kabátot választanak, mert ezzel optikailag még tovább nyújtják alakjukat.

A klasszikus vonalú tweed kabátokat szívesen viselik a hölgyek,a hideg ellen igen jól védenek. Számos változat van belőlük, válogassunk kedvünkre!

Divat - gumicsodák világa

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.