A spirál és az élénk rúzs ütős kettőse

Képek - Őszi tippek: így dobd fel az arcod sminkkel, rúzzsal, pirosítóval!

Két erős tónusú szín általában nem mutat jól együtt, de ha jól harmonizálnak egymással, ütős hatást kelthetnek! Az őszi kínálatban ügyes pirosítók és a haj csillogásának természetes fokozása is szerepel.

Őszi smink- és haj tippek a sztároktól! képgaléria

2010.10.07 11:29ma.hu

Bár a túlságosan feltűnő ajak szín és az erős szemfesték általában nem alkot túl jó párost, vannak előnyös kivételek.

Szilvakék árnyalatú szemhéj árnyalót és hozzá málnaszínű, enyhén csillámos hatású szájfényt Kelly Washington viselte egy Los Angeles-i gálán a minap. A két szín arányosan harmonizál egymással, de ügyeljünk arra, hogy ne sokkal világosabb lilát használjunk a szemre.

Vanessa Hudgens és a fémes körömlakk

Ismét divatosak a piros ajkak - Claire Danes egy fekete-fehér összeállítást bátorkodott vérvörös rúzzsal feldobni egy New York-i rendezvényen. A paradicsompiros ajkak valóban kiemelték a szőke színésznő fehér arcát, igazán szexis hatást kelt.

Ha ilyen színt választunk, inkább a krémes változatot használjuk, ez lágyító hatású, kevésbé csillog, inkább fényes.

Minden, ami egyszer divatos volt, időről-időre visszaköszön - így van ez a fémes hatású, csillogó szürke körömlakkal is. Vanessa Hudgens viselt ilyet a Guess partiján Hollywood-ban. Ha jobban tükröződő árnyalatot szeretnénk, alapozó lakkal is erősítsük meg. Állaguk miatt ugyanis ezek könnyebben lepattognak.

Eva Mendes arcának különös tónusa a torontói filmfesztiválon a barackszínű pirosítónak köszönhető. Sminkese egy kicsit Sophia Loren-utánzatot szeretett volna csinálni belőle, a színésznő latinos vonásait hangsúlyozva. Krémes, barack-rózsaszín pirosítót vitt fel a sztár pofacsontjára, majd befedte azt egy könnyű púderrel, de csak a T-vonalban, hogy egy kis csillogó hatás megmaradjon.

Reese Witherspoon hamvas arca

Egy szempillaspirállal olykor többet elérhetünk, mint ha festékekkel bíbelődünk a szemünkön. Megan Fox szemét a fekete spriál kiválóan kiemelte, a színésznő arcán pedig remekül mutatott hozzá az élénk rúzs Armani show-ján Milánóban. Hasonló hatást érünk el, mintha teljesen kisminkeltük volna magunkat.

Divatos a sötét tónusú ajakrúzs is, amilyet Sophia Bush viselt a PETA Állatvédő szervezet gáláján. Olyan árnyalatot válasszunk, amely csak egy kicsit sötétebb az ajkunk színénél, és csak a természetes ajakvonal külsejét fesse be vele. Hangsúlyozza az ajkait, de nem kelt túlságosan vad hatást.

Üde és természetes hatást kelt Reese Witherspoon arca, aki egy Hollywood-i gálán ugyancsak barackszínű pirosítóval gondoskodott arca hamvasságáról. Egy lágyabb, világosabb, csillogásmentes tónust választott, melyet pofacsontok nagy részére felvitt. Remekül mutat hozzá a halványrózsaszín, csillámló ajakrúzs.

Nem véletlenül csillogott Rosario Dawson haja a milánói Rocco Barocco divatshow-n. A színésznő tippje: hideg vízzel öblíti ki a haját mosás után, a hűvös hőmérséklet ugyanis felfrissíti a hajszálakat.

Így fest smink nélkül a szupermodell

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.