Nagyon feldobja az egyszerűbb ruhákat

Képek - Játékos gömbös bizsuk a szürke őszi napokra!

Nem muszáj nagyon színes ruhákat hordanod ahhoz, hogy vidám és feltűnő legyen a megjelenésed - egy-két ötletes bizsuval megoldható a gond!

Dobd fel ruháidat játékos, színes bizsukkal! képgaléria

2010.10.13 13:25ma.hu

Idén ősszel is divatosak a szürke, fekete, barna színek, önmagukban azonban az ilyen visszafogott színű darabok - akármilyen csinosak is - sokszor nem eléggé feltűnőek.

Hangsúlyosabbá teheted az összképet viszont egy vidám színekből összeállított, játékos, bohókás bizsuval. Arról nem is beszélve, hogy a vidám nyári hangulatot is visszacsempészed az öltözködésedbe.

Ügyelj arra, hogy a kevesebb több, a bizsukból nem érdemes egyszerre sokat felvenni, inkább egy-egy, vastagabb, élénk színű darab dobja fel a ruhánkat.

Divatosak a gyöngyökből, kerámia gömbökből, műanyagból alkotott, nagyon szép nyakláncok - de tulajdonképpen bármiből készülhetnek ezek az ékszerek, melyek még az egyszerű, farmeros-pólós öltözetet is különlegessé teszik.

Válasszunk olyat, melynek gömbjei közt a ruhánkkal harmonizáló színű is van - ez a tökéletes választás.

A bőrszalagokkal kombinált, gyöngyös változat is igen népszerű, de az egészen vékony fémvázra felaggatott gömbös is. Utóbbi az elegáns ruhákhoz kiváló...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.