Meleg és illatos ízek és színek

Frissül és szépülj őszi gyümölcsökkel!

Ősszel a kozmetikai cégek is szüretelnek, finom illatokkal töltik meg a termékeiket, hogy kedvedre fürdőzhess még a nyár ízeiben, és beleszagolva egy illatba visszaidézhesd a meleg, langyos estéket!

2010.09.22 13:00ma.hu

A természet gyümölcseit nem csak megenni, megfőni jó, hanem akár a szépségedet is megőrizheted velük.

A szőlő jótékony hatásai


Válassz könnyű textúrájú, gyorsan felszívódó arckrémeket, és élvezd a szüret hangulatát a kecses tégelyekben!

A szőlőmag olaja hidratálja és feszesíti bőrödet, valamint pótolja elveszett zsír- és nedvességtartalmát, az illata pedig egyszerűen fenséges!

A fenséges almaillat A meleg üde és harmatos illatot kíván testeden, a hőségben felejtsd el a nehéz, fűszeres aromákat, és a mennyiséggel is bánj óvatosan, elég pár csepp, hogy megédesítsd a napodat, és kedvesed még este is izgatónak találjon téged!

Több márka gyártott mostanság alma kivonatával készült parfümöt.

A frissítő őszibarack!

A nyár a vidámság, a lédús gyümölcsök és burjánzó virágok évszaka.

Ha reggelente nehezen ébredsz, vagy legszívesebben visszamennél a tengerpartra, akkor tökéletes ébresztő lehet egy finom fürdő, melytől felfrissül mindened.

Keresd az üzletekben az őszibarackos, rózsás zseléket!

Az antioxidáns hatású áfonya

Az áfonya segítégével a bőr kiszárítása nélkül távolíthatod el a szennyeződéseket.

A hosszan tartó nedvesség segít a bőrnek a mindennapos stressz ellen, és fokozza a lágy kinézetet. A szemkörnyék elkerülésével vidd fel vékonyan az egész arcra a krémmaszkot, és hagyd fenn kb. 5-10 percig, és ha megszilárdult a krém, egyszerűen húzd le.

Recept:

Néhány szem áfonyát turmixolj össze kevés tejszínnel, és a pépet egyenletesen dolgozd be arcbőrödbe. A pakolást hagyd fenn minimum fél óráig, majd bő, langyos vízzel öblítsd le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.