Milyen pulcsit válassz télire?

Itt a tél: íme a legédesebb pelerinek és kardigánok!

Nagy divatja van most a melegíteni ugyan nem túlzottan melegítő, de annál mutatósabb pelerin-pulcsiknak és derék fölött végződő társaiknak.

Nézze meg a divatos pelerineket és kardigánokat! képgaléria

2010.12.08 13:20ma.hu - Fotó: promod.eu

Körgallérnak, vagy inkább pelerinnek nevezhetnénk a mostanság hódító, kötött, változatos színekben kapható pulóvert, mely a vállat és a felsőtestet fedi.

Komoly melegítő szerepe ugyan nincs, inkább ötletes kiegészítő - nagyon nőies azonban, különösen az apró díszekkel, rózsákkal mutat jól.

Szintén nem a nagy hidegekre találták ki a vékony, a törzs felső részét csak részben takaró pulóvereket. Érdemes alájuk inget vagy melegebb felsőt felvenni, hiszen nagyon csinosak, de inkább a szemnek kedveznek, mint a veséknek.

A kötött pulcsikon nagyon édesek a masnik, rózsák - a modellek ráadásul nemcsak szürkében, hanem rózsaszínben, zöldben, halvány pirosban is nagyon jól mutatnak.

A fázósabbaknak ajánlhatók a csukottabb, de ejtett nyakú, a feneket is melegítő hosszú kardigánok, a "jumper"-ek, de azok is jó szolgálatot tesznek a hidegben, amelyek elöl nem összekapcsolhatók.

A karcsúsított fazon és a nőies vonalvezetés miatt igazán csinos darabok, és bármire felkaphatók.

Cucckereső: kötött pulóver

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.