Viselni is tudni kell ezt az ékszert

Gyönyörűségem - Neked van már ragyogó köves gyűrűd?

Az ékszerek egyike, amelynek a legnehezebb ellenállni: idén tavasszal is divatosak a méretes, óriási, színes köves gyűrűk. Főleg alkalomra ideálisak!

Itt a gyönyörű, ragyogó köves gyűrűk divatja képgaléria

2011.04.08 11:40ma.hu

Minden bizsuval fel lehet tűnni, de egy mutatós, nagy méretű gyűrű különösen felhívja a figyelmet - hétköznapokra nem igazán ajánlott. Egy rendezvényre, kellemes estére azonban annál inkább.

Gyönyörű kiegészítője lehet az alkalmi ruhának, főként, ha színben is harmonizálnak a kövek az anyaggal.

A nagy divatházak idén is csodálatos darabokkal rukkoltak elő, hasonlók közül mi is válogathatunk, számos üzlet kínál nagyméretű, ragyogó kövekkel készült valódi vagy bizsu gyűrűket.

Ezeket a páratlan szépségű darabokat viselni is tudni kell: az egyszínű köves gyűrűt bátran hordhatjuk több színből álló ruhánkhoz, ám az olyat, amelyben több féle árnyalatú csillogó kő is található, célszerűbb nem túl tarka ruhához viselni.

Képekért katt ide! - Fotó: style.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.