Formásak és nagyok, de könnyen akadhatnak

Képek: Ezek a gyűrűk szó szerint ütnek...

A tavaszi bizsukínálat kimeríthetetlen ötletekkel érkezik - Sokan szeretik a méretes, látványos gyűrűket, válogathatunk bőven. De azért a formákkal nem árt vigyázni.

Néhány szó szerint ütős gyűrű! képgaléria

2011.03.17 14:05ma.hu - Fotó: style.com
Nézze meg a különös gyűrűket! - Fotó: style.com

A bizsu a legújabb trendek szerint akkor jó, ha színes és méretes.

A meglepő, meghökkentő formák kétségtelenül feltűnést keltenek, megjelenésükben is rendkívül fantáziadúsak.

Azt azonban nem árt figyelembe venni egy-egy klassz darab kiválasztásakor, mennyire akadhat bele a ruhánkba vagy bármilyen anyagba, amellyel szükségtelenül kárt okozunk magunknak vagy másnak.

A különös formájú, éles kiálló részekkel készült gyűrűk mutatósak, de veszélyesek is lehetnek - persze szívesen felvennénk őket szórakozóhelyre is, lehet velük villogni.

Bánjunk velük óvatosan, mert a furcsa formák könnyen megüthetnek másokat, azt pedig senki sem akarja, hogy sérüléssel végződjön az este.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.