Piros cipőt mindenáron!

Fotókkal: Meghökkentő őrület dühöng Hollywoodban!

Eluralkodott a cipőmánia Hollywoodban - konkrétan a piros cipőé! Teljesen mindegy, hogy az a lábbeli az öltözék egyetlen darabjához sem illik. Furcsa divat, de sokan követik!

Piros cipő-őrület uralkodik Hollywoodban! képgaléria

2011.09.13 11:40ma.hu

A jelek szerint már a régi jó szabály sem szent a sztárok körében. Azaz, hogy a cipő színének illeszkednie kell a táskáéhoz, de legalább egy ugyanolyan színű dolog legyen az ember öltözékében, mint a lábbelié.

Képekért KATT ide! - Fotó: Rex

Hollywoodban a hírességek alaposan felülírták ezt, hiszen újabban mindenki piros cipőkben tipeg, annak azonban semmi köze a ruházatukhoz.

Mindegy, hogy magassarkú, tűsarkú, egybetalpú, alacsony balerina vagy kifejezetten férfias az a modell, a lényeg, hogy virítson!

Tudjuk természetesen, hogy a férfiak szeme megakad egy tűsarkún, hát ha még feltűnő is a színe. Bizonyára ez is motiválja a piros cipő-mániás hölgyeket.

Christina Riccitől
kezdve Miranda Kerren keresztül Kristin Cavallari-ig, valamennyi színésznő és modell ilyenben mutatkozik. Az ötlet nem rossz...

Tudjon meg többet az őszi divatról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.