Ragasztócsíkokból is lehet gyűrű?

Meglepő képek - Bizsut akarsz? Ragassz magadnak!

Átmenet az origami és a barátoknak készített cérnakarkötők között - így lehetne leginkább jellemezni a ragasztóból készült bizsukat, melyeket egy amerikai művész készít.

Divat, trendek - ragasztócsíkból készít gyűrűt Michele Howarth képgaléria

2012.03.14 15:53ma.hu

Meglepő kollekcióval állt elő egy amerikai művész, Michele Howarth.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: etsy/trendhunter.com

Ha emlékszünk még gyermekkorunkban viselt, barátság-karkötőkre, nos, ez valami hasonló. Hajtogatós, mint az origami: nem kell hozzá túl sok minden, csak élénk színű celluxcsíkok.

A vibráló, tapadó kockákból összerakott bizsukat a legnagyobb örömmel iskolások viselhetik: gyűrűk és karkötők is készíthetők Howarth módszerével.

Csupán türelmesen egymásra kell hajtogatni a csíkokat. A bizsuknak többféle változata van, de a gyűrű a legnépszerűbb Michele kollekciójában, amely úgy fest, mintha csak masnit vagy rózsát hordanánk az ujjunkon.

Egyedi darabok, rengeteg féle vidám színben kaphatók. A Utah államban élő ékszerkészítő egy oldalt is létrehozott bizsujai számára, ahol online értékesíti a meghökkentő darabokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.