Szeretnénk Barbie-testrészeket a nyakunkba?

Képek - Meghökkentő! Apró kezekből készültek az ékszerek

A tervezők ötletei olykor kifogyhatatlanok - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az az ékszer-kollekció, amely apró játékbaba-testrészekkel készült...

Meghökkentő kollekció: Barbie-testrészekkel készült ezüst ékszerek képgaléria

2012.03.07 15:55ma.hu

Némileg hátborzongatónak tűnhet annak a dizájnernek a kollekciója, aki vicces kedvében kitalálta, hogy ékszereket játékbaba, konkrétan Barbie baba végtagokból is lehet alkotni.

Képekért KATT a képre! - Fotó: trendhunter/margauxlange.com

Az amerikai Margaux Lange az apró kezek, karok, fej- és testrészek felhasználásával aztán egész kollekciót hozott létre.

Nos, első ránézésre egyenesen döbbenetesek, a következő reakció általában a nevetés...

A "műanyag-test széria" úgy készül, hogy a tervező az apró Barbie-testrészeket ezüsttel és pigmentált gyantával keveri, majd hoz létre mutatós, vonzó kiegészítőket.

A modern popkultúra Barbie franchise-zal keveredése - ez a kollekció üzenete is. Emellett azt kívánja hirdetni, hogy ezeknek a babáknak a népszerűsége cseppet sem csökkent.

A Barbie-fanatikusoktól kezdve az ékszergyűjtőkig mindenesetre sokan találhatnak benne fantáziát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.