Szemet gyönyörködtetőek a pillangós bizsuk

Képek - Beleültetik a bogarat a dekoltázsba!

Egy káprázatos bizsu sokoldalú tartozéka lehet ruhatárunknak - a közepesen nagy méretű, mutatós, különleges darabok abszolút nyerők öltözetünk felpezsdítésében. Lássunk néhány igazán lenyűgözőt!

Divat - Káprázatos bizsuk bogárformában! képgaléria

2012.01.18 11:27ma.hu

A mutatós, különleges bizsuk már csak azért is ajánlottak, mert azonnal felkeltik a figyelmet.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

A nők is rögtön észrevesznek egy szép darabot, a kezüket nyújtják, hogy megfoghassák, nézegessék, és megtudakolják, honnan szereztük.

Szinte a ruházat válik másodlagossá mellettük - az is kevésbé fog feltűnni, hogy a múltkoriban szintén ugyanez vagy hasonló szoknya volt rajtunk, mint most.

A különleges és egyedi bizsuk között érdemes megemlíteni a Harem Royal alkotásait - a 2012-es tavaszi kollekciójuk igazán figyelemreméltó.

Az alap motívum mindig egy bogár, pillangó vagy egy nonfiguratív minta - a szárnyak, a kitinpáncél és a félhold alakzatok adják a fő formákat, ezekből állnak össze a gyönyörű alakzatok.

Nézni is érdemes, hordani annál inkább. Tekintsük meg a galériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.