Unalmasból izgalmas ruhatárat bizsukkal!

Képek: Nem mindegy, hogy ityeg a fityeg

Amikor az időjárás már nem tesz lehetővé lengébb öltözetet, mely alól kivillan egy csinos láb és szebb a dekoltázs, a mutatós bizsuk valósággal aratnak.

Divat - Dobd fel a ruhatárad színes, különleges bizsuval! képgaléria

2011.10.07 11:25ma.hu

Az egyszerűbb ruhákat és az egyszínű kombinációkat is remekül feldobják a mutatós kiegészítők.

Képekért KATT a képre! - Fotó: shopping.mango.com

Manapság annyiféle bizsut kapni, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Éljünk a lehetőséggel.

A szürke őszi napokon előkerülnek a visszafogottabb színek és öltözékek, de egészen újszerűvé varázsolhatjuk őket egy-egy színes, különleges bizsuval.

Egy fekete ruhát is nagyon feldob az apró gyümölcs-utánzatokból kirakott nyaklánc, a hosszú láncon függő piros alma vagy bármilyen más tárgy.

Ne feledjük a méretes, gyöngyökkel, kövekkel, lelógó részekkel ellátott fülbevalókat, melyek kifejezetten jól állnak az egyszínű ruhákhoz.

Igen széles a választék a nagyobb karkötőkből és gyűrűkből is, melyek azonnal felhívják a figyelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.