Egyik nap még belepakolt, másnap bizsuként hordja

Képek - Döbbenet: így csináljunk bevásárlószatyorból gyűrűt

El tudjuk képzelni, amint egy teljesen hétköznapi bevásárlószatyorban hazavisszük az élelmiszereket, másnap pedig ugyanazt a zacskót bizsuként viseljük...?

Szatyrokból készít gyűrűket Giovanni Scafuro nápolyi művész képgaléria

2012.03.09 15:57ma.hu

Ez aztán az igazán környezetbarát bizsu - újrahasznosítja a zacskókat egy nápolyi kézműves. Giovanni Scafuro gyűrűket készít a műanyag bevásárlószatyrokból. A Tina collection névre keresztelt kollekció darabjai ámulatbaejtőek.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

Scafuro a zöldséges által adott, legegyszerűbb zacskóktól kezdve az igazán strapabíróakig bármilyen típusból képes ujjra valókat alkotni.

A gyűrűk élénk színűek és vidámak, egy környezetvédő felhasználó ujjáról nem is hiányozhatnak! A sportos és az ethno stílushoz remekül illenek is.

A Tina collection limitált széria, mivel a nyersanyagokból sosem készül teljesen ugyanolyan gyűrű. Giovanni Scafuro egyébként már kísérletezik egy ideje az újrahasznosítással ilyen formában.

Készített már tárgyakat, sőt, szobrokat és ékszereket villákból, nyakláncokat tönkrement szemüvegből, most pedig előrukkolt az "öko-sikkes" műanyag gyűrűkkel.

A Tina collection életörömöt sugárzó, igazán fiatalos kollekció, mely a környezetbarát városi életstílust hirdeti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.