Népszerűek a szuperhősös nyakkendők

Képek - Batman vagy Joker vagy ma?

Klasszikus, elegáns, de egyben vicces is? Nehezen találni ilyen viseletet, de egy tervezőnőnek sikerült megalkotnia.

Elegáns és vicces: szuperhősös nyakkendő! képgaléria

2012.03.05 15:55ma.hu

Charmaine Welch kitalálta, hogyan lehet az ember egyszerre elegáns és idétlen...A leleményes divattervezőnőnek teljes készlete van már azokból a csokor-nyakkendőkből, melyeket bármilyen klasszikus öltözethez fel lehet venni.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

Messziről nem is tűnik fel, milyen minta van rajta. Csak ha közelebbről megnézik...a nyakkendőket ugyanis a szuperhősök díszítik.

Olyan meseszereplők, mint a Pókember, Batman vagy Clark Kent, azaz Supermen.

Welch birtokában van a teljes Etsy shop, mely csak csokornyakkendőket árusít, és egész készletet kínál a szuperhősös darabokból.

A nyakkendők úgy festenek, mintha a képregények egy-egy oldalát néznénk, színük is éppen olyan élénk. A pop-artot képviselik.

Olyan nyakkendő is kapható Welch-nél, amelynek egyik felén Batman, a másikon Joker látható. El lehet dönteni a viselőjéről: melyik oldalt, a jót vagy a rosszat képviseli...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.