Süteményes kedvében volt a divattervező

Képek - Hogy éreznénk magunkat ebben a tortában?

Hogy éreznénk magunkat egy tortában? Édességek ihlették meg azt a divattervezőt, aki modelljeit tetőtől-talpig sütemény-ruhákba öltöztette.

Divat, trendek: sütemény ihlette ruhák! képgaléria

2012.02.21 15:55ma.hu

Nagyon édes - mondhatnánk ezekre az öltözékekre, és félig-meddig igazunk is lenne, hiszen a POP Moon Dust is Icing Sugar kollekciót ránézésre is megkívánjuk.

Képekért katt a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

Sütemények, ízletes, mutatós desszertek ihlették a habos ruhakölteményeket - legyen az alkalmi ruha vagy egyszerű hétköznapi viselet.

Frida Gustavvson modell pózolt a kollekció fotóihoz, ránézni igazi élvezet.

A svéd szépség külseje kiválóan illeszkedik a ruhákhoz, amelyek láttán azonnal cukrászdában érezzük magunkat...

Daniel Sannwald fotós a Spring 2012 magazin számára készítette a képeket - a pasztell hátterek csak fokozzák a nőies, finom hatást.

Harapnivaló nő, ennivaló ruhában. Meglepő és...ízletes!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.