Egymásba bújós ruhákat tervezett egy amerikai

Képek - Még több lyukon át nyúlhatnak egymáshoz a szerelmesek

Bár a Valentin-nap már elmúlt, az ötlet abszolút időtálló: egy amerikai tervező olyan ruhákat alkotott, amelyek jobb hozzáférést biztosítanak a pároknak egymáshoz...

Divat - Kedves ötlet: zsebes, lyukacsos pulcsik és pólók a szerelmeseknek képgaléria

2012.02.15 15:50ma.hu

Meghökkentő, de kedves és megmosolyogtató ötlet: Drew Stanley kifejezetten azért alkotta meg a "Touchables" elnevezésű ruhadarabokat, hogy azokban a szerelmesek jobban egymáshoz férjenek.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

Bár valójában két különböző pólóról, pulcsiról van szó, kiválóan fokozzák az intimitást, mivel van "átjárás" a két ruhadarab között.

A New York-i dizájner zsebszerű lyukakat készített a ruhákra azokon a helyeken, ahol a szerelmesek leginkább megérintik a másikat ölelés közben.

A derék tájékán, a combtőnél - ahol általában vannak is zsebek -, a könyöknél, ahol egymásba karolnak az emberek, a vállon, ahol átkarolják egymást, de olyan darab is van, amelyiknek a hátán van zsebe.

A pólókon sok-sok apró lyuk található a háton és a mellkason, hogy a másik érintése intenzívebb lehessen...

A vicces pólók, pulóverek kiötlője még arra is figyelt, hogy a nőknél és a férfiaknál ne egyforma magasságba helyezze el a zsebeket.

Nem teljesen ugyanott vannak ugyanis a helyek, ahol a hölgyek és az urak pihentetik egymáson a kezüket...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.