Öltöztessük be a bútorainkat

Melengető képek - Burkoljuk kötöttbe a lakást!

Amíg tart a tél, a kellemesebb közérzethez a melegebb kelmék, bútorok is hozzájárulnak - miért ne vonnánk be velük a bútort, a vázát vagy akár a lámpát?

Otthon - Egyedi és meghitt: öltöztesd gyapjúba a bútoraidat! képgaléria

2012.01.20 15:55ma.hu

Kötni szeretők előnyben - meglepően kellemes, melengető hangulatot lehet varázsolni a lakásba, ha a tárgyainkat, bútorainkat gyapjúval vonjuk be.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

Nemcsak jobban esik rájuk nézni, ha odakint fúj a hideg szél és szemerkél a hó, de nagyon mutatósak is.

A látvány mellett a kötött anyaggal bevont ülő alkalmatosságokon sokkal jobb helyet foglalni a téli szezonban.

A gyapjú huzattal készült nagypárnák bármikor felhasználhatók arra is, hogy a vendéggel körbeüljük az asztalt, vagy akár a földön társasjátékozzunk.

Mindig jól mutat a széken egy hosszú, meleg takaró élénk színekben vagy szürke-sárga árnyalatban, ráadásul ha rájuk kuporodunk, a lábunkat is betakarhatjuk velük.

Egyedi és ötletes a gyertyatartókat, a vázákat gyapjúruhába öltöztetni, de a tárolásra használt karton- vagy műanyagdobozok is kaphatnak csinos, meleg "öltözéket".

A leglelkesebbek még a drótokat is bevonhatják, így adva az olvasólámpának egy különleges új külsőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.