Amilyen tényleg nincs másnak

Képek - Nézze meg a legötletesebb újrahasznosított bútorokat!

A környezetvédőknek különösen ajánlott, de mindenki másnak is, aki kedveli az újrahasznosított dolgokat: rendkívül ötletes és mutatós bútorok készíthetők ilyen módon.

Otthon - Egyedi és mutatós, újrahasznosított bútorok a lakásban képgaléria

2012.01.06 15:55ma.hu

Az anyag régi, a kivitelezés új: nagyon mutatós, egyedi és ötletes bútordarabok készülhetnek újrahasznosított anyagokból, némi dizájnnal felturbózva. A galériában látható bútorok legtöbbjének értékesítési bevételét természetvédelmi szervezetek kapják.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

A galériában látható kis virágtartókat a trópusi esőerdők világa ihlette: külsejük olyan, mint a dzsungelben egymásra lapuló lombkoronák. Újrahasznosított acélból készültek.

A visszafogott külsejű, de igen modern tévéállványt fahulladékból alkották, masszív és tartós bútorok készíthetők belőle. A hosszúkás, sikkes cukortartók akár szobadekorációnak is mutatósak lehetnek.

A "kopott sikk" megtestesítője az éjjeliszekrényként használt kis szék, mely éveken át gyűjtögetett fahulladékból készült.

Folyosóba polcnak is kiváló a vékony kis fali szekrény, színezett fiókokkal - apróságoknak, kulcsoknak remek tároló és nem foglal sok helyet. Akárcsak az apró fiókocska, amely falra szerelhető. A fiók egy régi, konzervatív bútor része.

Hihetetlenül mutatós az az újrahasznosított farostlemezből készült polcrendszer! Girbe-gurba külseje miatt különösen izgalmas, nem mindennapi kiegészítője lehet otthonunknak.

Pillantsunk bele a galériába!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.