Ilyen se lesz mindenkinek...

Képek - Extrém tapétákkal különös hangulatot!

Ha nem megszokott, hanem valami igazán különleges falborításra vágyunk - akár a nappaliba, akár a fürdőszobába - az extrém tapétákat sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Otthon - Különös hangulatban: extrém tapéták a szobába és a fürdőbe képgaléria

2011.12.22 15:55ma.hu

Vannak, akik kifejezetten ódzkodnak tőle, mások azonban örömmel kísérleteznek valami újszerű falborítással - különösen, ha évek óta ugyanazt a falat kell nézniük.

Egy biztos, nem mindegy, milyen tapétát választunk, hiszen hosszabb időre szól a dolog.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

A tapéta színeinek és stílusának illeszkednie kell a már meglevő bútorokhoz, és a szoba hangulatának megváltozására is fel kell készülni. A tapétát ezeket figyelembe véve válasszuk ki.

Milyen stílusút szeretnénk?
Konzervatív? Kifejezetten modern? Virágos? Csíkos? Kockás?

A jól eltalált tapéta nagyon fel tudja dobni a helyiség hangulatát - valósággal úgy tűnhet, hogy egy másik szobát kaptunk.

Azt is gondoljuk azonban át, mennyire zavar bennünket a falon az ismétlődő minta - aki például a lágy pasztell színekhez szokott és apró, itt-ott fellelhető virágminták között érzi jól magát, nem biztos, hogy nem lesz ideges egy "tetőtől-talpig" fekete-fehér csíkos környezetben.

Vegyük figyelmbe, mennyire illik hozzánk, tükrözi-e a személyiségünket a tapéta.

Nemcsak a szobát, a fürdő csempementes részét is feldobhatjuk egy odaillő különleges falborítással.

Ha szívesen vágnánk bele egy kis extrém újításba, a galériában találunk néhány tapéta-tippet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.