A hangulat megteremtése sokban függ tőlük

Képek - Buli nélkül bulis fényeket a lakásba!

A fényekkel egészen más hangulatot lehet teremteni egy lakásba, egy szobába - ahogyan magával a lámpa stílusával is. Bolondosra, retrósra vagy egyszerűen különlegesre vágyunk? Íme néhány tipp.

Otthon - Teremtsünk hangulatot különös lámpákkal! képgaléria

2011.12.28 15:55ma.hu

Ha más atmoszférát szeretnénk teremteni otthonunkba vagy csupán egyik helyiségbe, nemcsak a fal átszínezésével oldhatjuk ezt meg.

Képekért KATT a képre! - Fotó: schoener-wohnen.de

A fényforrásokkal ugyanolyan jól lehet játszani: nem mindegy a fény színe, a kékesebb és fehérebb ugyanis egészen más hangulatú, mint egy sárgás fény.

Sokat nyom a latban a lámpák elhelyezése és stílusa is. Egy gondosan megtervezett szobába, amely egy bizonyos stílust képvisel, csakis hasonló stílusú fényforrás illik.

Manapság a retrós hangulatú lámpák is újra divatosak, barna, sötétzöld és narancs színeikkel mégis visszaidéznek egy letűnt világot.

A régies formavilágot képviselik a búrás lámpák is, amelyeket azonban változatos anyagokkal és modern borítással lehet kapni.

A játékos stílust kedvelőknek szintén bőven van választási lehetősége - bár az ünnepek már elmúltak, a színes gömbök ideje nem jár le. Nagyon mutatósak a belőlük felépülő, nagyméretű csillárok is.

Tekintse meg a galériát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.