"Kegyetlenségmentes" lábbeliket kínál az olasz cég

Képek - Na tessék: jönnek a vegetáriánus cipők

Tekintettel a vegetáriánusokra és azokra, akik biztosak akarnak lenni benne, hogy nem szenvedett állat a divat kedvéért, egy olasz gyártó "kegyetlenségmentes" lábbelikkel állt elő.

Divat - Állatbarát, "vegetáriánus" cipőket dobott piacra egy olasz cég képgaléria

2012.02.16 15:54ma.hu

Állatvédők a vegetáriánusok is élvezhetik a stílusos, trendi és eredeti olasz cipőket saját elveik betartása mellett.

Képekért KATT ide! - Fotó: trendhunter.com

Egy kis olasz cég, mely a di Romeo nevet viseli, kifejezetten vegetáriánusoknak és olyan embereknek kínál lábbeliket, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy amit hordanak, azért nem szenvedett egy állat.

Most dobták piacra vadonatúj kollekciójukat, a "kegyetlenség-mentes" cipőket, hogy a vásárlók minél szélesebb körét kiszolgálhassák, ugyanakkor kreativitásukat is megmutassák.

Mottójuk - a weboldal szerint - "állatmentes olasz divat". A cég honlapja egyébként a lábbelik széles választékával csalogat, valamennyi cipőjük antibakteriális, ellenálló és legfőképp "kegyetlenségmentes" anyagból készült.

A zöld csillag (amely a logójuk), minden terméken jelen van, egy apró jele annak, hogy a cipők viselője környezet- és állatbarát lábbelit hord.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.