A vakító fehéről a tarka tűsarkúig

Képek: Amikor a csíkos szandál nyakkendőt vesz - trendi lábravalók a nyárra

Az idő sokszor kifog rajtunk, és még abban is kételkedünk, hogy igazán tavasz van - a nyár azonban így is, úgy is eljön, egy trendi szandálra pedig mindenképp szükségünk lesz!

Vakító fehértől a nyakkendősig - tuti szandálok a nyárra! képgaléria

2011.04.28 11:40ma.hu

Akad, aki már most is megkockáztatja langyos időben a zokni nélküli szandált, az igazi nyári szandálok ideje azonban még csak ezután jön.

A típusok terén most is nagy a választék, idén tavasszal és nyáron divatos a telitalpú, a lapos és fűzős, a papucsszerű, de a rafinált magas sarkú is.

A vakítóan fehér cipők a meleg időben különösen kedveltek, de trendik lesznek az arany színek, az állatminták, és a sikkes, de tarka magas szandálok is.

Kifejezetten partikra, elegáns rendezvényekre ajánlottak a strasszkövekkel kirakott darabok, bár érdemes olyat választani, amely pánttal rögzíti a lábat.

Újdonságot jelentenek a félig-meddig telitalpú modellek, amelyek mégis picit elválnak a talptól, és vastag sarokban folytatódnak.

A lapos cipő is lehet nőies

Képekért kattintson ide! - Fotó: style.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.