Színes, magassarkú- és magas talpú cipők a menők

Képek - A tavasz és a nyár kedvez az égi meszelőknek

Kevés cipő van, amely nagyobb feltűnést kelt, mint egy dögös magassarkú - aki bírja és szereti, annak igazi kánaán lesz az idei tavasz és nyár.

Divat - Színes, magas sarkú- és talpú cipők a menők 2012 tavaszán képgaléria

2012.03.12 11:25ma.hu

A kifejezetten nőies stílust kedvelő hölgyek mindig örülnek egy-egy új fazon megjelenésének, különösen, ha szívesen hordják és tudják is viselni a magassarkú cipőket.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Courtesy of Zara

Egészségügyi szempontból rövid ideig tartó viselésük az ajánlott, tehát hosszú gyalogutakat ne tervezzünk velük - a hatásuk azonban valóban magával ragadó.

A 2012-es tavaszi-nyári cipő trendek közül nem hiányozhat a magassarkú, idén a vaskos talp és vaskos sarok a divat.

A Zara modelljei is árulkodnak arról, hogy legjobb, ha egy trendi hölgy ruhatárának része 1-2 ilyen darab, vannak alacsonyabb és magasabb fazonok, de színük sem elhanyagolható!

A tavaszi kivirulás jegyében a cipők nemcsak lazacrózsaszínben ütősek, de meghökkentő színpárosításokkal is elkápráztatják viselőjüket és csodálójukat egyaránt.

A kígyóbőrminta kiválóan megfér a fekete és a kikerics sárga pánttal, a piros sarok a fekete bőrrel, a bézs, a halványpiros, a rózsaszín üdítő keverékéről és a kellemes zöld pántokról nem is szólva. Éljen a tavasz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.