Kényelmes és nőies a hollywoodi díva kollekciója

Képek - Mostantól Halle Berry cipőiben is járhatunk!

Cipőkollekciót dobott piacra az Oscar-díjas Halle Berry. A színésznő 2011 végéig a Cloud Atlas (Felhőatlasz) című filmet forgatta Potsdamban, de ezután Berlinben újra a kamerák elé lépett, hogy március elejétől saját cipőkollekcióját reklámozza Európában.

Divat - Halle Berry 5 th Avenue cipői már a boltokban! képgaléria

2012.03.08 12:55ma.hu - Fotó: alphapool.com

Köztudott volt, hogy az Oscar-díjas Halle Berry 2011 végéig a „Cloud Atlas” (Felhőatlasz) című filmet forgatja Potsdamban, többek között a Babelsberg filmstúdióban. Arról viszont már csak kevesen tudtak, hogy ezután Berlinben újra a kamerák elé lépett.

Egy TV-reklámfilmet forgatott Michael Haussman rendezővel, amivel március elejétől saját cipőkollekcióját reklámozza Európában.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: alphapool.com

A sokat foglalkoztatott hollywoodi csillag március 6-án kifejezetten azért repült Berlinbe, hogy a cég vezetőjével Heinrich Deichmannal bemutassák a vásárlóknak az első modelleket a Tauentzienstraßé-n található exkluzív  üzletben.

A "5th Avenue by Halle Berry" elnevezésű kollekcióban 40 könnyű nyári, ugyanakkor elegáns és nőies modellt találunk. És míg új filmjének költségvetése igencsak felsőkategóriás - minden idők legdrágább német filmprodukciójáról van szó - cipőkollekciója abszolút megfizethető.

A modelleket kizárólag Európa legnagyobb cipőkereskedelmi lánca, a Deichmann kínálatában találhatjuk meg, 21 európai országban. A kollekció tévéreklámja március 19-től látható a németországi csatornákon.

"Az igazán nagy hollywoodi sztárok közé tartozik. Fantasztikus színésznő, és természetes stílusával egy lenyűgöző személyiség" - mondta Heinrich Deichmann berlini találkozójuk után. "Színésznőként kiválóan és hitelesen tudja prezentálni sokszínű divatunkat" - folytatta Deichmann. - Teljesen mindegy, hogy sportos, elegáns vagy szexi - minden változatban stílusikon. Ezt azonnal láthatjuk a vele készített, tévében és mozikban is látható reklámfilmünkben illetve a reklámfotókon is."

Az Oscar-díjas színésznő számára a cipő nem csak egyszerű ruhadarab. "A cipő kifejezi a személyiséget, sok mindent elmond a viselőjéről. Ha a frizura és a cipő rendben van, akkor az egész megjelenésünk rendben van."

Halle Berry számára, saját elmondása szerint csodálatos érzés, hogy saját kollekciója lehet - ráadásul saját maga állhat a kamera elé és saját maga reklámozhatja azt. "Büszke vagyok arra is, hogy a nevem egy ilyen jó minőségű kollekcióhoz adhatom."

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: alphapool.com

A kollekció

A cipők kiválasztásáról Halle Berry a következőket mondta: "A cipők könnyűek, viseletük minden nő számára kényelmes. Divatosak és megfizethetőek, ez a kollekcióm lényege."

Halle Berry kedveli a hétköznapi viseletet, de szereti az egyedi részleteket. "Minden darabnak legyen meg a stílusos különlegessége - legyen az a szabás, az anyag, vagy akár a szín. A kiegészítőknek nagyon fontos a szerepük!"

Így lett a kollekció egyik modellje például a laza, háncsfonatos, éktalpú peeptoe, amely remekül kombinálható a sort minden variációjával. Hozzá egy laza esésű póló (legjobb a kedvenc csíkos, mert az továbbra is a szezon egyik favoritja), és megjelenés máris tökéletes!

Az ethno-stílus szerelmesei számára, akik szívesen hordanak hosszú szoknyákat vagy fodros ruhákat, a laza virágos bőrszandálok ajánlottak. A tavaszi/nyári kollekció darabjai 2012. március 5-től kaphatók Európa 21 országának üzleteiben.

A cipőknél az árak 8990 Ft és 12900 Ft között mozognak, táskák 7990 Ft-tól kaphatóak.

A cipőláncolat egyébként az elmúlt években dobott már piacra kollekciókat nemzetközi színtéren a Pussycat Dolls, a Sugababes és Cindy Crawford együttműködésével is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.