Telitalpú szandálok, sportos cipők jönnek

Képek - Felül könnyedén, alul vastagon

A telitalpú cipőknek megvan az az előnye, hogy bár magasabbá tesznek, mégis könnyebb bennük járni, mint egy körömcipőben - élvezzük ki az előnyeit, itt a tavasz!

2012.03.02 11:25ma.hu

Egyre kellemesebb az idő, hamarosan hivatalosan is itt a tavasz - érkeznek a boltokba a nyárias, nyitott cipők és szandálok, no meg a könnyed sportcipők.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: ashfootwearusa.com

A nagy népszerűségre való tekintettel a balerina cipők mellett a telitalpú modellek aratnak.

Nemcsak nőiesek és csinosak, de meg is emelik a lábat. Ettől majdnem olyan hatást érünk el, mint ha körömcipőben járnánk. Mégis sokkal kényelmesebb!

Az alacsonyabb hölgyek szívesen szavaznak a telitalpú cipőkre, de magasságra tekintet nélkül formálják a lábat járás közben.

A 2012 tavaszi-nyári modellek között a többszínű, "parafatalpú" szandálok, papucsok, a kis sarokkal és vastag talppal rendelkező darabok és a magasított, sportos, színes fűzős cipők, sneakerek is nagyon divatosak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.