Idén sem kell megválni a bájos cipőktől

Képek - Indulhat a balerina-vadászat

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb lábbelije az alacsony, nőies, már-már kislányos balerina cipő - 2012 tavaszán és nyarán sem kell mellőznünk.

Divat - Aranyos, kényelmes: indulhat a balerina-vadászat képgaléria

2012.02.09 11:35ma.hu

Sokak örömére a balerina cipőktől az új szezonban sem kell megválni. Bár ezeket az egyszerű lábbeliket nem tartják a legegészségesebb viseletnek, népszerűségük töretlen.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: shop.mango.com

A kényelmes járásra vágyó hölgyek alacsony, sarok nélküli, mégis cuki, nőies topánkát kaptak, amely azonban számtalan változatban kapható.

Nemcsak színük más és más, anyaguk is, ezért a tikkasztó nyári melegben a vászonból készültek is előtérbe kerülhetnek szandál helyett, sőt ha késő este hűvösebbre is fordul az idő, nem fázik bennük a láb.

A balerina cipők előnye mindenképpen a könnyedség és az aranyos forma, a bájos külső.

A visszafogott, a bokát jobban tartó szíjakkal és csatokkal ellátott fazonoktól kezdve a laza, csíkos, tarka változatig bármilyet választhatunk. Indulhat a 2012-es balerina-vadászat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.