Eljött a mintás, élénk blúzok ideje!

Képek - A 70-es évek kihúznak a téli szürkeségből!

Elegáns, de vidám és izgalmas - a tél vége és a tavasz eleje tarka, mintás blúzokkal, tunikákkal és bő ujjas pólókkal dobja fel a hangulatunkat.

Divat - Visszaköszön a 70-es évek: vidám, mintás blúzok és pólók képgaléria

2012.02.07 11:25ma.hu

Úgy tűnik, a tél még ránkdob egy lapáttal a hidegből - a tavaszi holmikkal várni kell egy kicsit...!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: promod.eu

Hogy ilyenkor se hiányozzanak azonban rólunk a nőies és elegáns felsők, érdemes megszabadulni a legfelül viselt vastag pulcsitól és megmutatni az alattuk levő csinos darabokat.

A tél végén és a tavasz elején népszerűek a fázós időszakban is viselhető blúzok, hosszú- vagy háromnegyedes ujjú pólók. Élénk színeikkel, kacskaringós, kerek, kockás mintáikkal egy kis vidámságot visznek a szürke hétköznapokba.

Mindezt a 70-es évek stílusában. A minták ugyanis ezt az időszakot idézik vissza...

Divatos a hosszabb fazonú, azaz a tunika, az ejtett vállú, a megkötős nyakú, a derékon övvel vagy masnival összehúzható.

Ráadásul mi sem bájosabb ezeknél, akár egy csinos farmerhoz, akár szoknyához húzza fel az ember.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.