Posh Spice stílus időtlen és modern

Képek - Táskái is olyan szigorúak, mint Victoria!

A sztárfocista felesége mindig a klasszikus vonalú holmikat kedvelte, és mióta divattervezőként is működik, sajátos stílusát viszi bele kollekcióiba. Táskáiról szintén lerí, hogy Victoria Beckham ötölte ki őket.

Divat - Victoria Beckham "szigorú" táskái 2012 tavaszára! képgaléria

2012.01.31 15:55ma.hu

Victoria Beckham stílusának erőssége az elegáns időtlenség. 2012 tavaszára olyan táska-kollekcióval készült, melyről szintén ez mondható el.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Kézitáskáira jellemzőek a klasszikus vonalak, az apró női holmik csinos tárolói időtlenek és modernek, reggeltől estig bármilyen eseményre felvehetők.

Bár többféle típust is piacra dobott, a "Posh Spice"-os elegancia és stílus mindegyiken visszaköszön.

A klasszikus, sikkes válltáskától az elegáns "kuplung táskákig", mindegyik darabnak van "mondanivalója", és ha az aktuális divat le is cseng, ugyanúgy bátran viselhetők.

Többek annál, mint egy egyszerű táska, amely személyes tárgyak hordozására szolgál. Victoria táskái a határozott megjelenés tartozékai.

A dizájnt egyszerűség, puhaság, ugyanakkor merészség jellemzi - a fekete-fehér stílus és a kétszínű darabok különösen figyelmet érdemelnek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.