Trendi tavaszi táskák vicces kiegészítőkkel

Képek - Figurákkal még nőcisebben!

A tavasz közeledtével nemcsak a ruhák, a táskák is megújulnak - a vibráló, élénk színek és a kedves figurás táskák lesznek a szezon slágerei.

Divat - Figurás és nőies: a legtutibb táskák a tavaszi szezonban képgaléria

2012.01.20 11:33ma.hu

Ha lépést akarunk tartani a legújabb trendekkel, vessünk egy pillantást a szivárvány színekben kínált düftin táskákra és a kifinomult vállas fazonokra.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

A hírességek körében is népszerűek például Barbara Bui táskái, amelyeket a tavaszi szezon legcsinosabb kiegészítői között tarthatjuk számon.

A rendkívül ízléses darabok különlegessége nemcsak az élénk szín, hanem a stílusosság és egyben praktikusság, játékosság is.

A szinte vibráló színekben pompázó, nőies táskákat a tavaszi szezonban vicces, szeretnivaló figurák egészítik ki, melyeket a fogóra lehet rögzíteni. Legjobb, ha mindjárt többet.

Fiatalos, hangulatos és aranyos. A figurák a kissé konszolidáltabb, merevebb modellekhez is viselhetők - a monotónia garantáltan kiiktatható velük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.